有圖有真相?

其實即係咁,不時都有人問我:「你有無啲活動相可以睇下?」

相就一定有嘅,打晒格無晒美感個啲囉,因為香港有條<淫褻及不雅物品管制>條例,事緣我哋以往會網不嬲都有「會員自拍 」同「活動相簿」區俾會員登入咗會網之後就可以睇同欣賞,但因為依家會網並唔需要登入,所以即使放相,都只可以放啲正經啲或者打格打到毛都見唔到條嘅相,否則好容易會俾一班站係道德高地嘅朋友告發,話我哋係公眾地方發佈不雅及淫褻物品,隨時監都有得坐,據聞十年前都有人中過招,有見及此,要睇啲甜啲嘅相,你只可以成為活動會員後,響我哋手機app入面睇。

另外,有別於其他相類似嘅組織,我哋的確係無咁鍾意影相,我作為SBC話事人,我都係由普通會員開始,我唔希望活動其間俾人影相,一來令我分心,二來即使話唔影樣或者會做後期打格,都始終會有啲擔心;大家嚟party玩,求嘅係輕鬆、無拘無束咁嚟享受性愛帶嚟嘅歡愉同刺激,所以我哋一般會係有costumes嘅主題活動先影下相,務求大多數時間,都可以俾會員輕輕鬆鬆咁享受活動。

當然,我唔排除有會員係特別鍾情於影相拍片,呢一類會員,我哋會另外作出安排。不過講到尾,會員嘅私隱同安全,永遠凌駕一切,唔會妥協。

與此同時,我哋會盡量放返多少少唔會犯法例嘅相上會網,滿足一下好奇嘅大家。