雨後春筍嘅真假性派對群組

Sex parties其實咁多年嚟一直都有好多,各種形形式式嘅都有,不足為奇。最近又收到唔少非會員嘅朋友仔發telegram cap埋圖問我「呢個係咪你哋嚟?」、「呢個係咪假㗎?」,更有啲俾人呃咗幾千蚊之後先搵到我哋。

所謂色字頭上一把刀,如果你問我,我本身就唔係個啲擒擒青嘅人,想當年我加入SBC,由登記到申請做會員經歷咗差不多三個月時間,因為當時SBC有個website連同forum,所以可以俾我慢慢去接觸一下係forum活躍嘅人。有大量留言、活動記錄可以俾我去深入了解到底適唔適合我。

依家響外面借sex party去呃人嘅群組,大多數都係近乎無成本嘅telegram groups。內容都係呢度抄啲,個度抄啲集大成咁,再post啲相引下你咁。你如果信,咁我就希望你好彩無俾人呃啦。我就唔批評其他人啦,反正我又唔知邊啲真邊啲假,所以你即使問我,我都答你唔到。

我唯一可以講嘅就係我哋自己。直至我寫呢篇文嘅時間為止,SBC (Swinger Bliss Club) 係唯一一個:-

1. 擁有自己會網 (包括archived嘅舊會網)

2. 自我研發嘅手機app互動平台

3. Telegram channel (係channel唔係group)

4. 絕對無入會費

5. 絕對唔會預先收取一大筆prepaid費用

6. 每次有活動會向所有活動會員公佈活動費用,餐飲餐食餐餐清

7. 成為活動會員前必須完成及通過性健康檢查 (檢查項目可以去telegram channel t.me/sbchk 細閱)

我唔敢講我哋係最完善嘅sex party group (因為呢個世界唔會有完美),不過大家如果真係有心參加,希望都花少少時間去了解一下你想參加嘅群組,避免誤中騙局。呃咗錢事少,惹到一身病就…….祝君好運!